Gulvafslibning Dragør, Amager og Kastrup

Nyt liv til dine gamle gulve

Professionel udførelse af gulvafslibning Amager, Dragør og Kastrup

Dansk Gulvservice har stor erfaring med gulvafslibning på Amager, i Kastrup og i Dragør. Vi udfører gulvafslibning i både nye og gamle huse, og vi har stor respekt for de gamle gulve. Vi forstår at udføre afslibningen, så det gamle gulv kommer til sin ret og bliver virkelig smukt.

Når man renoverer et gammelt hus, er en afslibning af gulvet ofte det, der giver et ekstra touch og får hele huset til at fremstå lækkert og indbydende.

Kontakt os på telefon 50 42 40 90eller udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Giv dine gulve nyt liv med en gulvafslibning

Vi udfører gulvafslibning i både huse og lejligheder og kan få selv de mest slidte gulve til at se nye ud igen. Vi betjener et væld af både privat- og erhvervskunder på Amager, i Kastrup og Dragør.

Inden man går i gang med at renovere gulvene er der en del overvejelser, man bør gøre sig - både i forhold til hvorvidt gulvet blot skal slibes, eller om der er behov for en decideret afhøvling, men man bør også nøje overveje, hvilken efterbehandling man ønsker. Skal det for eksempel være lak, olie eller lud/sæbe?

Vi står gerne til rådighed med vejledning, så du får truffet den rette beslutning. Kontakt os på telefon 50 42 40 90for en uforpligtende snak eller via kontaktformularen for at få beregnet et tilbud på gulvafslibning Amager, Kastrup eller Dragør!

Dit gulvfirma på Amager

Bor du på Amager og søger du et gulvfirma til afslibning, afhøvling eller behandling af gulve? Hos Dansk Gulvservice arbejder vi målrettet på gennem godt håndværk, høj service og stærke priser at blive amagerkanernes fortrukne gulvfirma.

Vores priser afhænger af hvilken type gulv du har, gulvets stand samt hvilken type efterbehandling du ønsker. Vores priser starter fra 40 kr. inkl. moms pr m2 for let afslibning af gulvet inkl. ludbehandling (hvid eller natur).

Har du spørgsmål eller ønsker du et godt tilbud på gulvafslibning Amager – så kontakt os på telefon 50 42 40 90eller mail info@dansk-gulv.dk.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Vi dækker hele Sjælland og kan blandt andet også tilbyde gulvafslibning Frederiksberg, gulvafslibning Næstved og gulvafslibning Hillerød.