Gulvafslibning Frederiksberg

Vi giver dine gulve nyt liv

Lad os opfriske dine gulve med en gulvafslibning

Dansk Gulvservice har en stor kundekreds på Frederiksberg, og vi vil derfor med glæde tage imod din gulvafslibningsopgave.

Eftersom der er en del ældre herskabslejligheder på Frederiksberg med flotte gamle plankegulve, oplever vi, at mange af vores kunder har brug for hjælp i forbindelse med vejledning vedrørende gulvafslibning, efterbehandling og efterfølgende vedligeholdelse.

Det står vi naturligvis til rådighed med - ring på 50 42 40 90eller udfyld kontaktformularen.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Nyt liv til gamle gulve

Vi har mange års erfaring med at tilføre nyt liv til gamle gulve. Vores arbejde er i høj kvalitet, og vi anvender kun de bedste produkter til efterbehandling fra bl.a. Trip Trap, Junckers og Faxe.

Vores standardbehandling er typisk 3 x klar mat lak, men på Frederiksberg er der flere, der vælger lud eller olie efterbehandling, som giver et flot naturligt udseende til de gamle plankegulve.

Vi har faste priser pr. m2, så vi har derfor ikke brug for at komme ud og se på opgaven for at måle op, inden vi påbegynder. Vi ser dog gerne, at du sender os et ca. m2 antal når du bestiller gulvafslibning. Vi foretager selv en kontrolmåling med vores lasermåler, inden vi påbegynder gulvafslibningen.

Vores priser er inkl. alt, og der kommer ikke ekstra udgifter efter afsluttet opgave. Vi står selv for både parkering og bortskaffelse af affald. Vi tilbyder også rabatter på bestemte opgaver, så husk at læse vores prisliste og se om du har mulighed for at få rabat på din gulvafslibning!

En del af vores kunder har spørgsmål til, hvad de skal overveje inden en gulvafslibning, og vi har derfor samlet de hyppigst stillede spørgsmål og svar her.

Få et tilbud på guvlafslibning Frederiksberg

Hvis du bor på Frederiksberg og har brug for hjælp eller rådgivning til gulvafslibning og efterbehandling af trægulv, må du meget gerne kontakte os, og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud på gulvafslibning Frederiksberg. Ring 50 42 40 90eller udfyld kontaktformularen.