Gulvafslibning Hellerup

Vi har mange års erfaring og gode priser

Nyt liv til dine slidte gulve

Hos Dansk Gulvservice har vi stor erfaring med at udføre gulvafslibning i Hellerup. Vi foretager alle former for gulvafslibning, og vi har mange års erfaring med at få gamle, slidte gulve tilbage til deres originale udseende.

Ved en renovering eller istandsættelse er en gulvafslibning ofte det, der løfter det samlede indtryk af huset eller lejligheden til et højere niveau. Har du brug for gulvafslibning Hellerup, er du altid velkommen til at kontakte os for et godt tilbud - ring på telefon 50 42 40 90eller udfyld kontaktformularen.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Overvejelser inden gulvafslibning

Inden man begynder en renovering af sine gulve, er der nogle overvejelser, man bør gøre sig. For eksempel er der en grænse for, hvor mange gange et gulv kan holde til en gulvafslibning, og kommer man ned på et slidlag mindre end 2 millimeter, kan det ikke længere lade sig gøre at afslibe.

Hvis afslibning er en mulighed, skal man tage stilling til, hvorvidt der er behov for en decideret gulvafhøvling eller blot en gulvafslibning. Samtidig skal man beslutte hvilken efterbehandling, der ønskes, da der her er mange muligheder - lak, olie og lud/sæbebehandling i forskellige varianter.

Dansk Gulvservice står naturligvis til rådighed med vejledning og besvarelse af de spørgsmål, der måtte opstå undervejs i beslutningsprocessen.

Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning Hellerup

Dansk Gulvservice tilbyder professionelt udført arbejde, god service og kort ventetid. Vi anvender professionelle maskiner og kun de bedste produkter fra Faxe, Junckers og Trip Trap til efterbehandling.

Du er altid velkommen til at kontakte os på telefon 50 42 40 90eller via kontaktformularen for et uforpligtende tilbud på gulvafslibning Hellerup!