Gulvafslibning Helsingør

Forny dine gulve – hurtigt og nemt

Vi giver nyt liv til dine slidte gulve

Er du bosiddende i Helsingør eller omegn, og trænger du til at forny gulvet med en gulvafslibning, så er Dansk Gulvservice klar til at hjælpe dig med opgaven.

Vi har stor erfaring med at udføre gulvafslibning og med at give nyt udseende til gamle og slidte gulve. Når man istandsætter eller renoverer et hus eller en lejlighed, er det ofte gulvafslibningen, der løfter det samlede indtryk til et højere niveau.

Har du brug for gulvafslibning, er du velkommen til at tage kontakt til os - udfyld kontaktformularen eller ring til os på telefon 50 42 40 90

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Værd at overveje inden gulvafslibning

Der er nogle overvejelser, man bør gøre sig, inden man påbegynder en renovering af sine gulve. Der er grænser for, hvor mange gange et gulv kan tåle at blive afslibet, og når man kommer ned på et slidlag på 2 millimeter, er afslibning ikke længere en mulighed.

Når det er afklaret, at gulvet kan tåle en slibning, skal det besluttes, hvorvidt der er brug for en decideret afhøvling, eller om en almindelig gulvafslibning er tilstrækkelig.

Dernæst skal det besluttes, hvilken efterbehandling gulvet skal beskyttes med - og her er der mange valgmuligheder. Vi står naturligvis klar til at vejlede dig samt besvare de spørgsmål, der måtte opstå undervejs i beslutningsprocessen.

Få en god pris på gulvafslibning Helsingør

Hos Dansk gulvservice får du god service og professionelt udført arbejde. Vi har kort ventetid og anvender professionelle maskiner og produkter til efterbehandling.

Du er altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen eller på telefon 50 42 40 90for et uforpligtende tilbud på gulvafslibning!