Gulvafslibning Hillerød

Professionel gulvafslibning Hillerød og omegn

Gulvafhøvling og –afslibning Hillerød

Har du søgt gulvafslibning Hillerød? Vi tilbyder professionel afslibning af gulve til fornuftige priser i Hillerød og omegn. Ingen opgave er for stor eller for lille.

Befinder du dig i Hillerød og omegn, og har du brug for hjælp i forbindelse med afslibning eller rådgivning om gulvafslibning og efterbehandling, så kontakt os gerne allerede i dag, så sørger vi for at finde en løsning, der passer til netop dit behov - ring på 50 42 40 90eller udfyld kontaktformularen.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Professionelt udført afslibning

Vi tager os tid til hver enkelt kunde og følger hver opgave separat, og vi tager os derfor også tid til at sætte os ind i netop din opgave og imødekomme dine ønsker, så vidt det er muligt - og det er det i de fleste tilfælde.

Du kan bestille gulvafslibning ved enten at sende os en mail, udfylde en kontaktformular eller ringe til os. Hvis du er usikker på, om dine gulve kan klare en afslibning, eller du er i tvivl om, hvilken type efterbehandling du ønsker, så sender vi gerne en dygtig fagmand ud til dig for at se på opgaven, inden vi afgiver tilbud. Dette er uden ekstra omkostninger.

Gulvafslibningsprocessen

Vi aftaler en fast dato for opstart, og du bliver booket ind i kalenderen til gulvafslibning og efterbehandling, lige så snart vi har alle de nødvendige oplysninger herunder adresse, telefonnummer, dato for opstart og ønske til efterbehandling.

På den aftalte dato kommer vi ud til dig mellem kl. 07.30-08.30, og der skal være nogen til at tage imod os og udlevere et sæt nøgler. Derefter måler vi op og går straks i gang med gulvafslibning og efterbehandling.

Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning Hillerød

Ønsker du et godt og uforpligtende tilbud på gulvafslibning Hillerød, så kontakt os på telefon50 42 40 90eller via kontaktformularen. Vi glæder os til at høre fra dig!

Dit gulvfirma Hillerød

Uanset om du søger et professionelt firma til afhøvling af gulve, afslibning af gulve eller gulvbehandling, så kan vi hjælpe dig.

Igennem benhård fokus på det gode håndværk, enestående kundeservice og fordelagtige priser håber vi at blive den foretrukne leverandør når det søges gulvafslibning Hillerød. Vores m2 priser afhænger af den type efterbehandling samt hvilken stand dit trægulv er i.

Kontakt os hvis du ønsker en pris på gulvafhøvling eller afslibning af dit gulv.