Gulvafslibning Holbæk

Trænger dine gulve til fornyelse?

Lad os give nyt liv til dine gamle gulve

Trænger dine gulve til fornyelse, står vi klar til at hjælpe dig med opgaven. Vi har mange års erfaring med gulvafslibning Holbæk og kan nemt og hurtigt give nyt liv til din gamle gulve.

Ved en istandsættelse eller renovering af et hus eller en lejlighed er det ofte gulvafslibningen, der giver det sidste løft til rummenes udseende. Vi har de professionelle maskiner og efterbehandlingsprodukter, der skal til for at gøre netop dette.

Har du brug for gulvafslibning Holbæk, er du altid velkommen til at kontakte os på telefon 50 42 40 90eller via kontaktformularen.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Overvejelser du bør gøre inden gulvafslibning

Inden man begynder en renovering af de gamle gulve, skal man først tjekke, at gulvet kan tåle en afslibning. Har gulvet et slidlag på 2 millimeter, kan det ikke længere afslibes. Når dette er afklaret, skal det besluttes om gulvet skal afhøvles eller afslibes - en decideret afhøvling er kun nødvendig, hvis der er dybe ridser og hakker i gulvet, eller hvis der er fernis-, lim- eller malingrester.

Endelig skal du beslutte, hvilken efterbehandling gulvet skal forsegles med efter afslibning. Her er der mange valgmuligheder, som du kan læse mere om her.

Vi står naturligvis også til rådighed med vejledning, så du får truffet de rette valg for dine gulve.

Få et godt tilbud på gulvafslibning Holbæk

Vi har fokus på god service og veludført arbejder. Hos os er der kort ventetid, og vi anvender professionelle maskiner og efterbehandlingsprodukter. Kontakt os for et godt tilbud på gulvafslibning på telefon 50 42 40 90eller via kontaktformularen.

Vi tilbyder vores services over hele Sjælland og kan blandt andet også tilbyde gulvafslibning Amager og gulvafslibning Roskilde.