Gulvservice

Slibning og efterbehandling af gulve

Vi tilbyder gulvservice af høj kvalitet

Dansk Gulvservice tilbyder gulvafhøvling, gulvafslibning, let slibning af gulv og efterbehandling af gulve. Vi er en professionel og erfaren virksomhed, der udfører gulvservice for privat- og erhvervskunder. Vores fokus er god service, høj kvalitet og attraktive priser.

De afslibningsprocesser, der anvendes til gulvservice er komplicerede og skal udføres af fagfolk. Efter afslibningen skal gulvet behandles med enten sæbe, lud, olie eller lak.

Dansk Gulvservice har mange års erfaring med alle disse processer og tilbyder gulvservice af den højeste kvalitet.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Giv dine gamle og slidte gulve nyt liv

Med en god gang gulvservice kan gamle og slidte gulve blive som nye. Vores erfarne fagfolk kan opfriske udseendet på dine gulve og tilføre dem nyt liv. Vi står gerne til rådighed med vejledning om, hvorvidt gulvet har brug for en afhøvling, en fuld slibning eller en let slibning. Ligeledes guider vi dig også gerne i valget af efterbehandling, hvor der er mange valgmuligheder. Se mere om efterbehandlinger her.

Dansk Gulvservice anvender professionelle maskiner og de bedste efterbehandlingsprodukter fra Trip Trap, Faxe og Junckers.

Gulvservice til erhverv

Vi tilbyder også gulvservice til erhverv, og vi har en lang række meget tilfredse erhvervskunder. Vi har mulighed for at arbejde i weekender og helligdage, så vores arbejder ikke forstyrrer arbejdsgangen i den virksomhed, hvor vi udfører gulvservice.

Det er der mange af vores kunder, der gør brug af, og de bestiller derfor gulvservice mellem jul og nytår, eller på helligdage.

Kontakt os på telefon 50 42 40 90eller udfyld kontaktformularen for at høre mere.

Gulvservice på hele Sjælland

Vi tilbyder gulvservice til erhverv på hele Sjælland og hjælper med afslibning af gulve København, gulvafslibning Roskilde, Næstved eller hvor din virksomhed har brug for vores service. Kontakt os uforpligtende på 50 42 40 90.