Afslibning af gulve København & omegn til en god pris

Slibning og efterbehandling af dine gulve

Afslibning af gulve København & omegn

Dansk Gulvservice udfører afslibning af gulve i København og de omkringliggende byer til en fornuftig pris. Vores arbejde er i høj kvalitet, og vi lægger vægt på en god service. Du er altid velkommen til at kontakte os for et godt tilbud, men du kan også se mere om vores priser her.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Hvornår er det nødvendigt at slibe gulvet?

Afslibning af gulvet er nødvendigt, når gulvet trænger til en opfriskning, hvad enten gulvet er ridset, slidt eller misfarvet. Ved en gulvafslibning slibes der ned til det rene træ, som er helt fri for gammel overfladebehandling.

Herefter udføres en valgfri efterbehandling - har du for eksempel haft et lakeret gulv tidligere, kan du efter gulvafslibningen vælge at behandle gulvet med olie eller lud.

Du skal dog være opmærksom på, at et gulv kun kan tåle er bestemt antal gulvafslibninger, alt efter træsorten. Når træets slidlag kommer ned på 2 mm i tykkelse, er slibning af gulvet ikke længere en mulighed. I det tilfælde skal man derfor overveje at få et nyt gulv.

Ved afslibning af gulve arbejdes der med store tunge maskiner, og det anbefales derfor altid, at arbejdet udføres af en fagmand.

Ønsker man at afslibe gulvet selv, skal man huske at sætte sig godt ind i processen ved at læse om det og se relevante videoer om gulvafslibning, da man ved forkert brug at gulvafslibningsmaskinen hurtigt kan komme til at ødelægge sit gulv, eller i værste fald selv komme til skade.

Få et tilbud på gulvafslibning

Vi har stor erfaring med at slibe gulve i København og omegn og står gerne til rådighed med vejledning og en god pris på gulvafslibning. Kontakt os på telefon 50 43 17 23 eller udfyld kontaktformularen - så vender vi tilbage hurtigst muligt.