Eksempel på gulvservice i københavn

Gulvafhøvling

Nyt liv til slidte gulve

50 15 09 65 Skriv besked til os

Professionelt udført gulvafhøvling

Er dine gulve slidte, ujævne og ødelagte? Eller behandlet med fernis eller maling? En gulvafhøvling kan rette op på dette, og få dine gulve til at fremstå som nye, helt uden ridser og misfarvninger.

Gulvafhøvling er en kompliceret proces og få at opnå et godt resultat, bør den altid udføres af fagfolk. Vores erfarne medarbejdere kan tilføre nyt liv til dine gulve med en professionel gulvafhøvling. Vi anvender de nyeste maskiner og produkter i topkvalitet fra bl.a. Junckers, Faxe og Trip Trap.

Hos Dansk Gulvservice får du professionelt udført arbejde, god service og konkurrencedygtige priser. Vi rådgiver dig altid i valget af efterbehandling, og hvordan du vedligeholder gulvet. Kontakt os på telefon 50 15 09 65 for et uforpligtende tilbud på gulvafhøvling eller udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

En gulvafhøvling består typisk af tre dele:

1. Forberedelse til afhøvling af gulve
Rummet, hvor der skal foretages gulvafslibning tømmes for alt inventar. Derefter fjernes eventuelle søm, da disse kan ødelægge afslibningsmaskinen.

2. Gulvafhøvling og afslibning
Ved gulvafhøvling starter vi med at slibe med meget groft sandpapir diagonalt gennem rummet for at fjerne dybe ridser samt eventuel maling og fernis- eller limrester.

Herefter foretager vi en gulvafslibning med groft sandpapir og forsætter processen med finere og finere sandpapir. Eventuelle huller udfyldes, og vi afslutter med det fineste sandpapir for at gøre gulvet helt glat og klar til overfladebehandling.

3. Efterbehandling
Et gulv, som har fået foretaget gulvafslibning, kan ikke stå ubehandlet. Det er vigtigt, at gulvet forsegles med en efterbehandling i form af lud, sæbe, lak eller olie eller en kombination af disse.

Valget af efterbehandling afhænger af gulvtype samt krav til vedligeholdelse og ønsker til udseende. Der er mange muligheder, og vores erfarne fagfolk står altid til rådighed med vejledning, så du kan vælge en efterbehandling, der passer til netop dit gulv.

Hvis dine gulve kun er let slidte eller blot trænger til en opfriskning, er det i mange tilfælde tilstrækkeligt med en gulvafslibning.

Gulvafhøvling på hele Sjælland

Vi kører på hele Sjælland så uanset om du har søgt København GulvafslibningAmager gulvafslibning eller Næstved gulvafslibning er vi klar til at komme med et skarpt tilbud.

Kontakt os uforpligtende og lad os komme med et godt tilbud på gulvafhøvling og behandling i høj kvalitet.

Sidebar

Kontakt os omkring
jeres projekt

Dansk Gulvservice er lig med høj kvalitet og god service til konkurrencedygtige priser.

Vi klarer store såvel som små opgaver inden for gulvafslibning og gulvservice for private og erhverv. Vi er fleksible og rykker gerne ud med kort varsel.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
50 15 09 65

Kontakt os