gulvafslibning i københavn

Professionelt udført slibning af gule

Dine gulve får nyt liv – hurtigt og nemt

50 15 09 65 Skriv besked til os

Gulvslibning

Dansk Gulvservice er en erfaren og professionel virksomhed, der udfører slibning af gulve i København og omegn for både private og erhvervskunder. Vi tilbyder høj kvalitet, god service og en god pris på gulvslibning.

Afslibning af gulve er en metode til at reparere og opfriske gamle trægulve. Den gamle gulvoverflade fjernes, så gulvet fremstår bart og i sin naturlige farve.

Efter afslibningen er gulvet klar til at blive beskyttet med en ny efterbehandling, som kan være lud, sæbe, lak eller olie. Afslibningen er en kompliceret proces, hvor man arbejder med store maskiner, og det er derfor vigtigt, at den udføres af professionelle gulvmænd.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud – hos Dansk Gulvservice får du altid en god pris!

Nyt liv til slidte og gamle gulve

Med hjælp fra Dansk Gulvservice kan slidte og gamle gulve blive som nye igen. Vores dygtige gulvmænd kan forbedre udseendet på dine gulve, uanset om de trænger til en fuld slibning eller blot en let slibning.

Vi bruger professionelle maskiner og de bedste efterbehandlingsprodukter i form af lud, lak eller olie.

Hvordan ved du, at dit gulv trænger til en afslibning?

Det er tid til en gulvslibning, hvis:

  • Dine gulve har ridser og mærker på overfladen
  • Dine gulve har fået misfarvninger eller har været udsat for en vandskade
  • Gulvets overflade er kedelig og overfladebehandlingen er slidt

Kan du svare ja til et eller flere af disse spørgsmål, kan Dansk Gulvservice hjælpe dig.

Vi udfører gulvslibning i København og omegn – ring til os på telefon 50 15 09 65 eller skriv til os på info@dansk-gulv.dk og få et uforpligtende tilbud.

Fordele ved slibning af gulve

  • Udseendet af dine gulve forbedres
  • Dit hjem fremstår bedre vedligeholdt
  • Dine gulve beskyttes mod fremtidige skader

Gulvslibning kan spare dig for en masse udgifter, da det er langt billigere end at udskifte gulvet. Du skal dog være opmærksom på, at et gulv kun kan tage et vist antal afslibninger, og det kan derfor være nødvendigt at udskifte meget gamle gulve.

Uanset om dit gulv er meget slidt og slebet mange gange, eller om det blot trænger til en opfriskning, så kan du altid ringe til Dansk Gulvservice og få en af vores fagmænd til at vurdere gulvets tilstand og rådgive dig om den bedste behandling.

Hvorfor skal du vælge Dansk Gulvservice?

Vores professionelle og erfarne team i København yder deres bedste for at skabe det optimale resultat og giver dig den bedste rådgivning, både vedrørende valg af efterbehandling og den efterfølgende vedligeholdelse.

Vi er fleksible med kort ventetid, og vi tilbyder konkurrencedygtige priser på gulvslibning København. Alle opgaver udføres med de nyeste, professionelle maskiner, og vi anvender udelukkende efterbehandlingsprodukter af høj kvalitet fra blandt andet Junckers og Trip Trap.

Vores høje serviceniveau og kvalitet gør, at vi har mange glade og tilfredse kunder. Kontakt os for en god pris på slibning af gulve på telefon 50 15 09 65.

Skal jeg vælge gulvafhøvling eller gulvslibning?

Vores kunder er ofte i tvivl om, hvorvidt deres gulv skal afslibes eller afhøvles. Mange tror, at gulvet skal afhøvles, hvis det er meget gammelt eller ridset, men dette behøver ikke altid at være tilfældet.

Ofte er det tilstrækkeligt med en gulvslibning, med mindre der har været fernis på det gamle gulv, limrester fra dobbeltklistrende tape, eller der er meget dybe ridser. I disse tilfælde skal gulvet afhøvles, inden det afslibes.

Hvis gulvet fremstår i meget pæn stand med minimale ridser er det muligt, at det slet ikke er nødvendigt med en decideret gulvslibning, men at man kan nøjes med en let slibning.

Hvilken efterbehandling skal jeg vælge?

Det kan være svært at vælge mellem de mange muligheder for efterbehandling, og der er flere faktorer, der spiller ind på valget. Skal gulvet være nemt at vedligeholde, så er det bedste valg altid lakbehandling.

Ønsker du en skinnende overflade, kan du med fordel vælge lak. Vil du have en mere naturlig overflade, bør du vælge olie. Vil du have en lys overflade, der ikke gulner med tiden, kan du vælge lud og sæbeefterbehandling.

Derefter skal du overveje, om du ønsker at beholde træets naturlige farve, eller om du ønsker at hvidpigmentere gulvet. Man kan hvidpigmentere gulvet med hvid lak eller hvid olie. Du kan også vælge at kombinere lud og lak eller lud og olie, så man får en meget hvid overflade.

Hvor mange lag efterbehandling er der brug for?

Mængden af beskyttelse eller hvor mange lag efterbehandling, der skal påføres, afhænger af hvor meget trafik, der er på gulvet. Vi anbefaler som udgangspunkt, at plankegulve efterbehandles med 3 lag lak.

Familier med små børn og/eller husdyr, og familier, der betræder gulvet med sko, bør altid vælge 3 lag lak eller 2 x olie. Bor man alene, eller er man kun voksne, der passer godt på gulvet, så kan 2 x lak eller 1 x olie være nok til fint at beskytte gulvet.

Det er vigtigt at beskytte gulvet godt efter afslibningen, så man undgår, at der kommer ridser og skader på gulvet, så det skal slibes igen. Hver gang man afsliber et gulv, fjerner man nemlig et par millimeter af overfladen, og der er således en grænse for, hvor mange gange et gulv kan tåle afslibning.

Hvor lang tid tager en gulvslibning?

En gulvafslibningsproces tager i gennemsnit to dage for opgaver op til 150 m2. Den første dag afsliber vi og behandler med grundbehandling. Dagen efter påfører vi resten af efterbehandlingen.

Må jeg opholde mig i lejligheden eller huset under afslibning?

Det er bedst ikke at opholde sig i lejligheden eller huset under afslibningen, da vi arbejder med store maskiner, der støjer meget.

Det er ligeledes bedst ikke at opholde sig i nærheden, mens vi efterbehandler med lak, olie eller lud, både fordi det ikke er behageligt at være i nærheden af disse produkter, men også fordi man risikerer, at der kommer støv på gulvene under tørretiden, som kan tørre ind i behandlingen og give et mindre pænt resultat.

Hvor lang er tørretiden for efterbehandlingen?

Ved lakbehandling kan man betræde gulvet to timer efter at det sidste lag er påført. Lakbehandlinger har op til tre dages hærdningstid, men gulvet er som regel indflytningsklart 24 timer efter den sidste påførsel.

Ved oliebehandling kan man først betræde gulvet og flytte ind 24 timer efter, hvis gulvet har fået 1 behandling. Ved to behandlinger kan der gå op til 48 timer, før man kan betræde gulvet og flytte ind.

Vi anbefaler, at der altid påføres 2 lag olie for at sikre, at gulvet får nok beskyttelse. Dette gælder især for gulve, der ikke har været afslebet i en del år.

Et ludbehandlet gulv kan først betrædes dagen efter sidste behandling. Lud mættes efterfølgende med sæbe, olie eller lak. Hvis gulvet mættes med sæbe, anbefales det at behandle gulvet 3-5 gange.

Skal jeg male før eller efter afslibning?

Vi anbefaler, at man altid starter med afslibning, før man maler. Gulvet kan afdækkes efter afslibningen, hvis der skal males, men det er ikke muligt at afdække vægge og lofter for støv under slibningen.

Vores maskiner tager 99 % af det støv, der genereres under afslibningen, men den sidste rest støv kan være generende for allergikere. Ofte vil man ikke kunne se støvet, men det er der, og grundig hovedrengøring efter afslibningen er derfor vigtig.

Hør mere om afslibning af gulve og få en god pris – kontakt os på telefonn 50 15 09 65 eller udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt!

Sidebar

Kontakt os omkring
jeres projekt

Dansk Gulvservice er lig med høj kvalitet og god service til konkurrencedygtige priser.

Vi klarer store såvel som små opgaver inden for gulvafslibning og gulvservice for private og erhverv. Vi er fleksible og rykker gerne ud med kort varsel.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
50 15 09 65

Kontakt os