gulvafslibning i bolig

Gulvafslibning Hørsholm

Professionel gulvafslibning Hørsholm og Usserød

50 15 09 65 Skriv besked til os

Gulvafhøvling og gulvafslibning Hørsholm

Er du på udkig efter professionel hjælp til at forbedre dine trægulve? Så kan vi hjælpe dig med vores gulvafslibning og gulvbehandlings tjenester. Vi tilbyder afslibning i en række forskellige byer, som Hørsholm i Nordsjælland og selvfølgelig resten af Storkøbenhavn.

Vores virksomhed har mange års erfaring i afslibning og behandling af trægulve, og vores medarbejdere er klar til at hjælpe dig med alle dine behov. Uanset om du ønsker at forbedre trægulve i dit hjem, eller erhvervsejendom, kan vi forbedre udseendet og levetiden af dine gulve.

Vi er stolte af at tilbyde vores kunder en omfattende service, der inkluderer alt fra rådgivning om valg af gulvbehandlingsmuligheder til efterbehandling af gulve. Vi tager altid hensyn til vores kunders specifikke behov og ønsker og giver altid vores bedste råd til, hvordan man opnår de bedste resultater med gulvbehandlingen.

Befinder du dig i Hørsholm og Usserød, og har du brug for hjælp i forbindelse med afslibning eller rådgivning om gulvafslibning og efterbehandling, så kontakt os gerne allerede i dag, så sørger vi for at finde en løsning, der passer til netop dit behov – ring på 50 15 09 65 eller udfyld kontaktformularen.

Få et uforpligtende tilbud på gulvbehandling

Vi giver os god tid til hver enkelt kunde og projekt, og vi tager os derfor også tid til at sætte os ind i netop din opgave og imødekomme dine ønsker.

Du kan bestille gulvafslibning ved enten at sende os en mail, udfylde en kontaktformular eller ringe til os. Er du i tvivl om, hvorvidt dine gulve kan klare en afslibning, hvilken type efterbehandling du ønsker? Så sender vi gerne en dygtig gulvspecialist ud til dig for at besigtige tilstanden og udarbejde et bud. Dette er selvfølgelig uden ekstra omkostninger.

Billig gulvafslibning og afhøvling i Hørsholm

Priserne på gulvafslibning og gulvafhøvling i Hørsholm er konkurrencedygtige, og vi bestræber os altid på at give vores kunder den bedste service til den mest rimelige pris.  Send os dit mål, og så klarer vi resten. Vi foretager dog en kontrolmåling.

Vores proces er nem og problemfri for vores kunder. Vi tager altid hensyn til vores kunders skemaer og sørger for at aftale en fast dato for opstart af arbejdet. 

På den aftalte dato kommer vi ud til dig mellem kl. 07.30-08.30, og der skal være nogen til at tage imod os og udlevere et sæt nøgler. Derefter måler vi op og går straks i gang med gulvafslibning og efterbehandling.

Kontakt os gennem kontaktformular eller telefon

Hvis du leder efter et pålideligt og professionel gulvfirma i Hørsholm, Nordsjælland og Storkøbenhavn, så kontakt os i dag for at få en gratis konsultation og et uforpligtende tilbud. 

Ønsker du et godt og uforpligtende tilbud på gulvafslibning Hørsholm, så kontakt os på telefon 50 15 09 65 eller via kontaktformularen i bunden af siden. Vi glæder os til at høre fra dig!

Vi glæder os til at hjælpe dig med at forbedre dine trægulve!

Sidebar

Kontakt os omkring
jeres projekt

Dansk Gulvservice er lig med høj kvalitet og god service til konkurrencedygtige priser.

Vi klarer store såvel som små opgaver inden for gulvafslibning og gulvservice for private og erhverv. Vi er fleksible og rykker gerne ud med kort varsel.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
50 15 09 65

Kontakt os