Eksempel på gulvservice i københavn

Tips og råd til gulvafslibning

Giv dine gulve lang levetid

50 15 09 65 Skriv besked til os

Værd at vide inden afslibning

Vi får ofte de samme spørgsmål om gulvafslibning igen og igen. Vi har derfor samlet svarene på de spørgsmål, vi oftest får, inden vores kunder bestiller gulvservice.

Valg af efterbehandling

Der er mange forskellige muligheder for efterbehandling af et afslebet gulv, og de forskellige behandlinger kan kombineres på kryds og tværs. Hvilken efterbehandling, du skal vælge, afhænger af dine krav og ønsker til udseende, funktionalitet og vedligeholdelsesniveau.

Vedligeholdelse af gulve efter gulvafslibning

Hvis du ønsker at dine gulve skal holde i mange år, så skal du huske at passe godt på dem.

Spildt væske
Prøv så vidt muligt at undgå at spilde på dit gulv. Selvfølgelig kan det være svært, især for børnefamilier, men skulle uheldet være ude, skal du sørge for at tørre den spildte væske op med det samme og derefter rense af med en våd klud og tørre af. Trægulve har ikke godt af fugt, så sørg for at dit trægulv undgår at blive vådt og fugtigt.

Måtter og tæpper
Det kan være en god ide at bruge måtter og tæpper til at beskytte gulvet mod slid, ridser og misfarvninger, særligt på meget trafikerede områder.

Kæledyr
Har du kæledyr, skal du være ekstra påpasselig og huske, at hundenegle godt kan lave ridser på gulvet, så det er en god ide at få dem trimmet regelmæssigt.

Sko
Sko, og især høje hæle, kan give ridser på gulvet, så du bør overveje at begrænse, hvor meget gulvet betrædes med sko, hvis du ønsker at holde det pænt og flot.

Møbler
Møbler kan også forårsage ridser på gulvet, særligt spisestuestole, småborde og andre møbler, der flyttes ofte. Husk at derfor at bruge beskyttelsesdupper på denne type møbler.

Rengøring
Under rengøring af dit trægulv er det vigtigt at undgå at bruge for meget vand. Når du vasker gulvet med en våd klud eller moppe, så husk at der ikke må komme for meget vand på, og sørg for at tørre gulvet af for overskydende vand. Fugt er den værste fjende for dit gulv, så husk altid at holde det tørt.

Skulle uheldet være ude og dine gulve bliver skadede, så kan du altid kontakte Dansk Gulvservice, som kan udføre gulvafslibning og efterbehandling til gode priser og i høj kvalitet. Ring på telefon 50 15 09 65 eller udfyld kontaktformularen.

Vi dækker hele Sjælland og sidder klar til at hjælpe uanset om du søger hjælp til gulvafslibning Roskilde eller gulvafslibning Amager.

Sidebar

Kontakt os omkring
jeres projekt

Dansk Gulvservice er lig med høj kvalitet og god service til konkurrencedygtige priser.

Vi klarer store såvel som små opgaver inden for gulvafslibning og gulvservice for private og erhverv. Vi er fleksible og rykker gerne ud med kort varsel.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
50 15 09 65

Kontakt os