gulvafslibning i bolig

Gulvafslibning Frederiksberg

Bring nyt liv til dine gamle gulve med afslibning og efterbehandling. Bestil her til gode priser

50 15 09 65 Skriv besked til os

Professionel gulvafslibning Frederiksberg

Dansk Gulvservice udfører gulvafslibning på Frederiksberg og har en stor kundekreds i området, og derfor vil vi med glæde også tage imod din opgave på Frederiksberg.

Eftersom der er en del ældre herskabslejligheder på Frederiksberg med flotte gamle plankegulve, oplever vi, at mange af vores kunder har brug for hjælp til gulve. Vi tilbyder vores hjælp i forbindelse med vejledning om gulvafslibning, efterbehandling og efterfølgende vedligeholdelse på Frederiksberg.

Det står vi naturligvis til rådighed med – ring på 50 15 09 65 eller udfyld kontaktformularen.

Efterbehandling til gulvafslibning på Frederiksberg

Vi har mange års erfaring med at tilføre nyt liv til gamle gulve. Vores arbejde er i høj kvalitet, og vi anvender kun de bedste produkter til efterbehandling fra bl.a. Trip Trap, Junckers og Faxe.

Vores standardbehandling er typisk 3 x klar mat lak, men på Frederiksberg er der flere, der vælger lud eller olie efterbehandling, som giver et flot naturligt udseende til de gamle plankegulve.

Faste lave priser

Vi har faste priser pr. m2, så vi har derfor ikke brug for at komme ud og se på opgaven for at måle op, inden vi påbegynder. Vi ser dog gerne, at du sender os et ca. m2 antal når du bestiller gulvafslibning. Vi foretager selv en kontrolmåling med vores lasermåler, inden vi påbegynder gulvafslibningen.

Vores priser er inkl. alt, og der kommer ikke ekstra udgifter efter afsluttet opgave. Vi står selv for både parkering og bortskaffelse af affald. Vi tilbyder også rabatter på bestemte opgaver, så husk at læse vores prisliste og se om du har mulighed for at få rabat på din gulvafslibning!

En del af vores kunder har spørgsmål til, hvad de skal overveje inden en gulvafslibning, og vi har derfor samlet de hyppigst stillede spørgsmål og svar her.

Lad os opfriske dine gulve med en gulvafslibning

Hvis du bor på Frederiksberg og har brug for hjælp eller rådgivning til gulvafslibning og efterbehandling af trægulv, må du meget gerne kontakte os, og vi vender tilbage med et uforpligtende tilbud. Ring 50 15 09 65 eller udfyld kontaktformularen.

Sidebar

Kontakt os omkring
jeres projekt

Dansk Gulvservice er lig med høj kvalitet og god service til konkurrencedygtige priser.

Vi klarer store såvel som små opgaver inden for gulvafslibning og gulvservice for private og erhverv. Vi er fleksible og rykker gerne ud med kort varsel.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
50 15 09 65

Kontakt os