gulvafslibning i bolig

Gulvafslibning Ringsted og omegn

Trænger dine gulve til en opfriskning?

50 15 09 65 Skriv besked til os

Gulvafslibning i Ringsted og omegn

Med Dansk Gulvservice, kan du være sikker på, at du vil få de bedste resultater på din gulvafslibning i Ringsted.

Gulvafslibning er en vigtig del af vedligeholdelsen af dit gulv, og det kan have stor indflydelse på både udseendet og holdbarheden af dit trægulv. Hvis du befinder i Ringsted eller i nærheden som fx i Haslev, vil Dansk Gulvservice være den rette gulvspecialist.

Vores virksomhed tilbyder vi gulvafslibning i Ringsted og omegn til konkurrencedygtige priser. Vi har mange års erfaring med gulvafslibning og ved, hvordan vi kan forvandle dit gamle og slidte gulv til et nyt og smukt gulv.

Kontakt os på 50 15 09 65 eller via kontaktformularen for et tilbud allerede i dag!

Når du vælger vores virksomhed til gulvafslibning i Ringsted, kan du være sikker på, at du får et resultat i høj kvalitet. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, og vores mål er altid at levere tilfredsstillende resultater til vores kunder.

Hvornår trænger gulvet til en afhøvling?

Vi kan slibe alle slags trægulve, uanset om de er gamle eller nye, og uanset om der er tale om massive trægulve eller parketgulve. Nogle gulve er dog så medtagede, at en gulvafhøvling kan være nødvendig først. Vores gulvspecialist kan hurtigt bedømme om hvorvidt der skal en afhøvling til før vi kan afslibe. 

Vi tilbyder også rådgivning omkring vedligeholdelse af dit gulv, så du kan bevare gulvets smukke udtryk. Vi er altid klar til at besvare dine spørgsmål og give dig de bedste råd om, hvordan du bedst muligt passer på dit gulv.

Få et godt tilbud på gulvafslibning Ringsted

Hvis du leder efter professionel hjælp til gulvafslibning i Ringsted og omegn, så er vores virksomhed det rette valg for dig. Kontakt os i dag og få en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe dig med at få et nyt og flot gulv. Vi står altid klar til at hjælpe dig med dine gulvproblemer.

Ring på telefon 50 15 09 65 eller udfyld kontaktformularen.

Sidebar

Kontakt os omkring
jeres projekt

Dansk Gulvservice er lig med høj kvalitet og god service til konkurrencedygtige priser.

Vi klarer store såvel som små opgaver inden for gulvafslibning og gulvservice for private og erhverv. Vi er fleksible og rykker gerne ud med kort varsel.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
50 15 09 65

Kontakt os