gulvafslibning i bolig

Gulvafslibning Køge

Professionel gulvafslibning Køge og omegn

50 15 09 65 Skriv besked til os

Gulvafslibning Køge – professionelt håndværk til fordelagtige prise

Hos Dansk Gulvservice tilbyder vi professionel gulvafslibning i Køge og omegn. Vi har stor erfaring med at tilføre nyt liv til gamle trægulve, og vores kundekreds i Køge er vokset støt gennem årene. 

Vi er stolte af at kunne tilbyde vores ekspertise og hjælp til alle vores kunder i Køge-området. Mange af de ældre huse i Køge, som fx i Kirkestræde, har flotte plankegulve som fortjener at blive behandlet med omhu. 

Det er vores speciale at tilbyde vejledning om gulvafslibning, efterbehandling og efterfølgende vedligeholdelse i forbindelse med disse smukke trægulve.

Vi står klar til at hjælpe dig med at behandle dit gulv med professionel gulvafslibning og efterbehandling. Ring på 50 15 09 65 eller udfyld kontaktformularen.

Efterbehandling af trægulve i Køge

Vi anvender kun de bedste produkter til efterbehandling fra anerkendte producenter såsom Trip Trap, Junckers og Faxe, og vores arbejde er altid til at stole på. 

Vores standardbehandling er typisk 3 x klar mat lak, men i Køge-området vælger mange kunder lud eller olie efterbehandling, da dette giver en flot og naturlig finish til de ældre plankegulve.

Se vores prisliste på behandlinger her.

Få et uforpligtende tilbud på gulvbehandling

Vi tager os tid til hver enkelt kunde og følger hver opgave separat, og vi tager os derfor også tid til at sætte os ind i netop din opgave og imødekomme dine ønsker, så vidt det er muligt – og det er det i de fleste tilfælde.

Du kan bestille gulvafslibning ved enten at sende os en mail, udfylde en kontaktformular eller ringe til os. Er du i tvivl om, hvorvidt dine gulve kan klare en afslibning, hvilken type efterbehandling du ønsker? Så sender vi gerne en dygtig fagmand ud til dig for at se på opgaven, inden vi afgiver tilbud. Dette er uden ekstra omkostninger.

Vi aftaler en dato, hvorefter vi kommer i tidsrummet kl. 07.30-08.30. Der skal være nogen hjemme til at tage imod os og udlevere nøgler.

Faste og konkurrencedygtige priser

Vi tilbyder faste priser pr. kvadratmeter, og vi behøver ikke at besøge stedet for at opmåle opgaven, før vi går i gang. Vi beder dog om, at du oplyser os om et ca. antal kvadratmeter, når du bestiller gulvafslibning. 

Inden vi går i gang med selve arbejdet, foretager vi selv en kontrolmåling med vores lasermåler. Vores priser inkluderer alt, og der kommer ingen ekstra udgifter efter afsluttet opgave. Vi tager os også af bortskaffelse af affald. 

Vi tilbyder endda rabatter på bestemte opgaver, så husk at læse vores prisliste og se om du kan spare penge på din gulvafslibning i Køge.

Afslebet gulv

Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning

Hvis du har brug for hjælp eller rådgivning i forbindelse med gulvafslibning og efterbehandling af trægulve i Køge, er vi klar til at hjælpe.

Ønsker du et godt og uforpligtende tilbud på gulvafslibning Køge, så kontakt os på telefon 50 15 09 65 eller via kontaktformularen. Vi glæder os til at høre fra dig!

Sidebar

Kontakt os omkring
jeres projekt

Dansk Gulvservice er lig med høj kvalitet og god service til konkurrencedygtige priser.

Vi klarer store såvel som små opgaver inden for gulvafslibning og gulvservice for private og erhverv. Vi er fleksible og rykker gerne ud med kort varsel.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
50 15 09 65

Kontakt os