Eksempel på gulvafslibning resultat

Om Dansk Gulvservice

Vi har stor erfaring med servicering af trægulve

50 15 09 65 Skriv besked til os

Om os

Dansk Gulvservice har stor erfaring med servicering af trægulve i København og på Sjælland. Vi udfører alle opgaver inden for gulvafhøvling, gulvafslibning samt alle typer af gulvbehandlinger.

Hør mere på telefon 50 15 09 65 eller udfyld kontaktformularen.

I 2012 slog vi – 3 selvstændige håndværkere – os sammen og opkøbte det, der i dag hedder Dansk Gulvservice.

Vores formål er at tilbyde løsninger inden for gulvafslibning i høj kvalitet til fornuftige priser. Vi lægger vægt på god og professionel kommunikation, som er en vigtig parameter, og som giver kunden tryghed. Vi tager vores arbejde meget seriøst, og vi bestræber os på altid at gøre vores bedste.

Vi gør meget ud af at være godt organiserede, og vores ansatte er dygtige håndværkere med stor erfaring. Dette kombineret med, at vi indkøber produkter til efterbehandling i store mængder, gør at vi kan tilbyde særdeles konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten.

Samtidig er vi fleksible og har sjældent lang ventetid. Vores mange tilfredse kunder vidner om, at vi lykkes med vores vision.

50 15 09 65 Skriv besked til os

Hos Dansk Gulvservice får du

  • Altid faste priser – ingen skjulte gebyrer
  • Individuel og professionel rådgivning for at sikre den bedste løsning af netop din opgave
  • Minimum 2 års garanti på alle gulvbehandlinger. I nogle tilfælde er der mulighed for 5 eller 10 års garanti, eksempelvis behandlinger med 3 x lak eller med 2 komponent lak
  • Efterbehandlinger udført med produkter i topkvalitet fra bl.a. Junckers, Faxe og Trip Trap
  • Gulvafslibning udført udelukkende med professionelt gulvafslibningsudstyr, herunder maskiner fra Hummel og Bona

Vi tilbyder

  • Et stort udvalg af gulvbehandlinger. Vi servicerer mange ejendomme i forbindelse med vedligeholdelse af træoverflader med let gulvafslibning, gulvafslibning København og omegn, gulvafhøvling og forskellige typer af efterbehandlinger.
  • Hurtige og billige løsninger inden for gulvafslibning og standard efterbehandlinger, som for eksempel gulvafslibning med 2 eller 3 lag natur/mat lak eller gulvafslibning og 1 til 2 lag olie eller en kombination med lud, lak eller olie.
  • Gode tilbud til de mest kræsne kunder, som ønsker en bestemt form for overfladebehandling, dvs. bestemte farver og en ultimativ holdbarhed på overfladebehandling. På nogle af disse efterbehandlinger kan vi endvidere tilbyde 5-10 års garanti.

Kontakt os på telefon 50 15 09 65 eller via kontaktformularen.

Vi dækker hele Sjælland og tilbyder blandt andet gulvslibning og -afhøvling i følgende byer:

Sidebar

Kontakt os omkring
jeres projekt

Dansk Gulvservice er lig med høj kvalitet og god service til konkurrencedygtige priser.

Vi klarer store såvel som små opgaver inden for gulvafslibning og gulvservice for private og erhverv. Vi er fleksible og rykker gerne ud med kort varsel.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
50 15 09 65

Kontakt os