gulvafslibning i bolig

Gulvafslibning Helsingør

Forny dine gulve – hurtigt og nemt

50 15 09 65 Skriv besked til os

Gulvafslibning Helsingør af erfarne folk

Bor du i Helsingør eller omegn, og trænger du til at forny gulvet med en gulvafslibning? Så står vi hos Dansk Gulvservice klar til at hjælpe dig med opgaven.

Vi har stor erfaring med at udføre gulvafslibning og med at give nyt udseende til gamle og slidte gulve. Når man istandsætter eller renoverer et hus eller en lejlighed, er det ofte gulvafslibningen, der løfter det samlede indtryk til et højere niveau.

Har du brug for gulvafslibning, er du velkommen til at kontakte os – udfyld kontaktformularen eller ring til os på telefon 50 15 09 65.

Værd at vide inden gulvafslibning

Der er nogle overvejelser, man bør gøre sig, inden man påbegynder en renovering af sine gulve. Der er grænser for, hvor mange gange et gulv kan tåle at blive afslibet, og når man kommer ned på et slidlag på 2 millimeter, er afslibning ikke længere en mulighed.

Når det er afklaret, at gulvet kan tåle en slibning, skal det besluttes, hvorvidt der er brug for en decideret afhøvling, eller om en almindelig gulvafslibning er tilstrækkelig.

Dernæst skal det besluttes, hvilken efterbehandling gulvet skal beskyttes med – og her er der mange valgmuligheder. Vi står naturligvis klar til at vejlede dig samt besvare de spørgsmål, der måtte opstå undervejs i beslutningsprocessen.

Få en god pris på din gulvbehandling

Hos Dansk gulvservice får du god service og professionelt udført arbejde. Vi har kort ventetid og anvender professionelle maskiner og produkter til efterbehandling.

Du er altid velkommen til at kontakte os via kontaktformularen eller på telefon 50 15 09 65 for et uforpligtende tilbud på gulvafslibning!

Sidebar

Kontakt os omkring
jeres projekt

Dansk Gulvservice er lig med høj kvalitet og god service til konkurrencedygtige priser.

Vi klarer store såvel som små opgaver inden for gulvafslibning og gulvservice for private og erhverv. Vi er fleksible og rykker gerne ud med kort varsel.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
50 15 09 65

Kontakt os