gulvafslibning i bolig

Gulvafslibning Fredensborg

Professionel gulvafslibning i Fredensborg og Nødebo

50 15 09 65 Skriv besked til os

Gulvafslibning Fredensborg

Gulvafslibning i Fredensborg til gode priser foretaget af kompetente gulvmænd. 

Befinder du dig i Fredensborg eller Nødebo og omegn, og har du brug for hjælp i forbindelse med afslibning eller rådgivning om gulvafslibning og efterbehandling, er vi det rette valg – ring på 50 15 09 65 eller udfyld kontaktformularen i bunden af siden.

Gulvbehandling kan give dit gulv nyt liv

Afslibning er en vigtig del af at vedligeholde og forbedre gulv i hjemmet. Det er dog ikke alle der har værktøjerne eller ekspertisen til selv at gulvafslibe. Hvis du bor i Fredensborg og omegn, kan du derfor muligvis have brug for professionel hjælp til at få udført gulvafslibning. Dansk Gulvservice kan hjælpe.

Vi er et professionel gulvfirma, der specialiserer sig i at give gulve nyt liv. Vi har mange års erfaring med gulvafslibning og ved, hvad der kræves for at levere høj kvalitet og tilfredsstillende resultater. 

Det er vores ambition at opnå et godt ry for vores pålidelige og effektive tjenester for vores kunder i Fredensborg. 

Se vores priser på gulvafslibning i Fredensborg.

Afslibningsfolk du kan stole på

Når du vælger os til at udføre gulvafslibning for dig, kan du forvente at modtage en professionel og personlig service. Vi starter altid med at komme ud til dit hjem for at inspicere gulvene og afgøre, hvilken slags gulvbehandling der er bedst egnet til dine behov. Vi tager hensyn til gulvets type, træsort, tilstand og dine ønsker for det endelige resultat. 

Vi aftaler en fast dato for opstart, og du bliver booket ind i kalenderen til gulvafslibning og efterbehandling, lige så snart vi har alle de nødvendige oplysninger herunder adresse, telefonnummer, dato for opstart og ønske til efterbehandling.

På den aftalte dato kommer vi ud til dig mellem kl. 07.30-08.30, og der skal være nogen til at tage imod os og udlevere et sæt nøgler. Derefter måler vi op og går straks i gang med gulvafslibning og efterbehandling.

Vi er også meget omhyggelige med at beskytte dine møbler, inden vi påbegynder arbejdet. Vi vil sørge for, at alt er dækket ordentligt til, så der ikke sker nogen skade på dine ejendele.

Skal du have gulvbehandling i Fredensborg?

Vi tilbyder også en række andre ydelser til gulvbehandling udover gulvafslibning, såsom lakering, oliering og efterbehandling. Vi kan gennemgå alle disse muligheder med dig, så du kan træffe den bedste beslutning for dine gulve i Fredensborg. 

Du kan se en komplet oversigt over vores gulvbehandling her.

Kontakt os her

Hvis du har brug for gulvafslibning i Fredensborg, skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at svare på eventuelle spørgsmål, du måtte have. 

Kontakt os på telefon 50 15 09 65 eller via kontaktformularen. Vi glæder os til at høre fra dig!

Sidebar

Kontakt os omkring
jeres projekt

Dansk Gulvservice er lig med høj kvalitet og god service til konkurrencedygtige priser.

Vi klarer store såvel som små opgaver inden for gulvafslibning og gulvservice for private og erhverv. Vi er fleksible og rykker gerne ud med kort varsel.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
50 15 09 65

Kontakt os