gulvafslibning i bolig

Gulvafslibning Dragør, Amager og Kastrup

Nyt liv til dine gamle gulve – gulvafslibning Kastrup, Dragør og Amager udført til perfektion

50 15 09 65 Skriv besked til os

Professionel gulvafslibning Amager, Dragør & Kastrup

Dansk Gulvservice har stor erfaring med gulvafslibning på Amager, i Kastrup og Dragør. Vi udfører gulvafslibning i både nye og gamle huse – med stor respekt for de gamle gulve. Vi forstår at udføre afslibningen, så det gamle gulv kommer til sin ret og bliver virkelig smukt.

Når man renoverer et gammelt hus, er en afslibning af gulvet ofte det, der giver et ekstra touch og får hele huset til at fremstå lækkert og indbydende.

Ønsker du gulvafslibning Kastrup, Dragør eller på Amager? Kontakt os på telefon 50 15 09 65 eller udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Giv dine gulve nyt liv med en gulvafslibning

Vi udfører gulvafslibning i både huse og lejligheder og kan få selv de mest slidte gulve til at se nye ud igen. Vi betjener et væld af både privat- og erhvervskunder på Amager, i Kastrup og Dragør.

Inden man går i gang med at renovere gulvene er der en del overvejelser, man bør gøre sig – både i forhold til hvorvidt gulvet blot skal slibes, eller om der er behov for en decideret afhøvling, men man bør også nøje overveje, hvilken efterbehandling man ønsker. Skal det for eksempel være lak, olie eller lud/sæbe?

Vi står gerne til rådighed med vejledning, så du får truffet den rette beslutning. Kontakt os på telefon 50 15 09 65 for en uforpligtende snak eller via kontaktformularen for at få beregnet et tilbud på gulvafslibning på Amager eller omegn!

Dit gulvfirma på Amager

Bor du på Amager og søger du et gulvfirma til afslibning, afhøvling eller behandling af gulve? Hos Dansk Gulvservice arbejder vi målrettet på gennem godt håndværk, høj service og stærke priser at blive amagerkanernes fortrukne gulvfirma.

Vores priser afhænger af hvilken type gulv du har, gulvets stand samt hvilken type efterbehandling du ønsker. Vores priser starter fra 40 kr. inkl. moms pr m2 for let afslibning af gulvet inkl. ludbehandling (hvid eller natur).

Har du spørgsmål eller ønsker du et godt tilbud på gulvafslibning Amager – så kontakt os på telefon 50 15 09 65 eller mail info@dansk-gulv.dk.

Sidebar

Kontakt os omkring
jeres projekt

Dansk Gulvservice er lig med høj kvalitet og god service til konkurrencedygtige priser.

Vi klarer store såvel som små opgaver inden for gulvafslibning og gulvservice for private og erhverv. Vi er fleksible og rykker gerne ud med kort varsel.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
50 15 09 65

Kontakt os