gulvafslibning i bolig

Gulvafslibning Hillerød

Professionel gulvafslibning Hillerød og omegn

50 15 09 65 Skriv besked til os

Gulvafslibning og gulvafhøvling Hillerød

Har du søgt gulvafslibning Hillerød? Vi tilbyder professionel afslibning af gulve til fornuftige priser i Hillerød og omegn. Ingen opgave er for stor eller for lille.

Befinder du dig i Hillerød og omegn, og har du brug for hjælp i forbindelse med afslibning eller rådgivning om gulvafslibning og efterbehandling, så kontakt os gerne allerede i dag, så sørger vi for at finde en løsning, der passer til netop dit behov – ring på 50 15 09 65 eller udfyld kontaktformularen.

Få et uforpligtende tilbud på gulvbehandling

Vi tager os tid til hver enkelt kunde og følger hver opgave separat, og vi tager os derfor også tid til at sætte os ind i netop din opgave og imødekomme dine ønsker, så vidt det er muligt – og det er det i de fleste tilfælde.

Du kan bestille gulvafslibning ved enten at sende os en mail, udfylde en kontaktformular eller ringe til os. Er du i tvivl om, hvorvidt dine gulve kan klare en afslibning, hvilken type efterbehandling du ønsker? Så sender vi gerne en dygtig fagmand ud til dig for at se på opgaven, inden vi afgiver tilbud. Dette er uden ekstra omkostninger.

Nem gulvafslibningsproces

Vi aftaler en fast dato for opstart, og du bliver booket ind i kalenderen til gulvafslibning og efterbehandling, lige så snart vi har alle de nødvendige oplysninger herunder adresse, telefonnummer, dato for opstart og ønske til efterbehandling.

På den aftalte dato kommer vi ud til dig mellem kl. 07.30-08.30, og der skal være nogen til at tage imod os og udlevere et sæt nøgler. Derefter måler vi op og går straks i gang med gulvafslibning og efterbehandling.

Få et uforpligtende tilbud på gulvbehandling

Uanset om du søger et professionelt firma til afhøvling af gulve, afslibning af gulve eller gulvbehandling, så kan vi hjælpe dig.

Igennem benhårdt fokus på det gode håndværk, enestående kundeservice og fordelagtige priser håber vi at blive den foretrukne leverandør når det søges gulvafslibning Hillerød. Vores m2 priser afhænger af typen af efterbehandling samt hvilken stand dit trægulv er i.

Ønsker du et godt og uforpligtende tilbud på gulvafslibning Hillerød, så kontakt os på telefon 50 15 09 65 eller via kontaktformularen. Vi glæder os til at høre fra dig!

Sidebar

Kontakt os omkring
jeres projekt

Dansk Gulvservice er lig med høj kvalitet og god service til konkurrencedygtige priser.

Vi klarer store såvel som små opgaver inden for gulvafslibning og gulvservice for private og erhverv. Vi er fleksible og rykker gerne ud med kort varsel.

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
Jeg er ikke en robot
50 15 09 65

Kontakt os