OK

Gulvafslibning Amager, Kastrup og Dragør ​

Dansk Gulvservice har stor erfaring med gulvafslibning på Amager, i Kastrup og i Dragør. Vi udfører gulvafslibning i både nye og gamle huse, og vi har stor respekt for de gamle gulve. Vi forstår at udføre afslibningen, så det gamle gulv kommer til sin ret og bliver virkelig smukt. Når man renoverer et gammelt hus, er en gulvafslibning ofte det, der giver et ekstra touch og får hele huset til at fremstå lækkert og indbydende. Kontakt os på telefon50 42 40 90eller udfyld kontaktformularen, så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Giv dine gulve nyt liv med en gulvafslibning

Vi udfører gulvafslibning i både huse og lejligheder og kan få selv de mest slidte gulve til at se nye ud igen. Vi betjener et væld af både privat- og erhvervskunder på Amager, i Kastrup og Dragør.

Inden man går i gang med at renovere gulvene er der en del overvejelser, man bør gøre sig - både i forhold til hvorvidt gulvet blot skal slibes, eller om der er behov for en decideret afhøvling, men man bør også nøje overveje, hvilken efterbehandling man ønsker. Skal det for eksempel være lak, olie eller lud/sæbe? Du kan se mere om hvilke overvejelser, du skal gøre dig inden en afslibning her og valg af efterbehandling her.

Vi står gerne til rådighed med vejledning, så du får truffet den rette beslutning. Kontakt os på telefon50 42 40 90for en uforpligtende snak eller via kontaktformularen for at få beregnet et tilbud på gulvafslibning Amager, Kastrup eller Dragør!

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer