OK

Gulvafslibning Hillerød

Vi tilbyder professionel gulvafslibning til fornuftige priser i Hillerød og omegn. Ingen opgave er for stor eller for lille. Befinder du dig i Hillerød og omegn, og har du brug for hjælp i forbindelse med afslibning eller rådgivning om gulvafslibning og efterbehandling, så kontakt os gerne allerede i dag, så sørger vi for at finde en løsning, der passer til netop dit behov - ring på50 42 40 90eller udfyld kontaktformularen.

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer

Professionelt udført afslibning

Vi tager os tid til hver enkelt kunde og følger hver opgave separat, og vi tager os derfor også tid til at sætte os ind i netop din opgave og imødekomme dine ønsker, så vidt det er muligt - og det er det i de fleste tilfælde.

Du kan bestille gulvafslibning ved enten at sende os en mail, udfylde en kontaktformular eller ringe til os. Hvis du er usikker på, om dine gulve kan klare en afslibning, eller du er i tvivl om, hvilken type efterbehandling du ønsker, så sender vi gerne en dygtig fagmand ud til dig for at se på opgaven, inden vi afgiver tilbud. Dette er uden ekstra omkostninger. Vi anbefaler dig dog at se, om du kan finde svar i vores ofte stillede spørgsmål og svar eller i vores guide til efterbehandlinger.

Gulvafslibningsprocessen

Vi aftaler en fast dato for opstart, og du bliver booket ind i kalenderen til gulvafslibning og efterbehandling, lige så snart vi har alle de nødvendige oplysninger herunder adresse, telefonnummer, dato for opstart og ønske til efterbehandling. På den aftalte dato kommer vi ud til dig mellem kl. 07.30-08.30, og der skal være nogen til at tage imod os og udlevere et sæt nøgler. Derefter måler vi op og går straks i gang med gulvafslibning og efterbehandling.

Få et uforpligtende tilbud på gulvafslibning Hillerød

Ønsker du et godt og uforpligtende tilbud på gulvafslibning Hillerød, så kontakt os på telefon50 42 40 90eller via kontaktformularen. Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontakt os
Skriv venligst dit navn
Skriv venligst dit telefonnummer Skriv venligst et telefonnummer